Graniting offer the best modern design and quality of granite and marble
Graniting offer the best modern design and quality of granite and marble
Graniting offer the best modern design and quality of granite and marble
Graniting offer the best modern design and quality of granite and marble

Projektet tona

Ne do te projektojme detajet
per projektin tuaj

Duke konsideruar pamjen, dizajnin dhe ngjyrat qe deshironi ju, ne shtojme vetem kualitetin dhe ne dore keni ate qe deshironi!

Set-i i puneve tona dhe historiku yne tregon qarte per kualitetin dhe besueshmerine qe kemi ndaj klienteve tane. Ne fillim ju degjojme per detajet dhe kerkesen tuaj dhe me pas duke perdorur te gjithe pervojen tone perfshire edhe resurset njerzore ne ju dizajnojme ate qe mund tju pelqen. Te njejten e modifikojme duke dhene nuansat e deshires tuaj per stilin, ngjyren, llojin e mermerit, granitit ose gurit te perpunuar. Ne fund investimi i juaj do te shfrytezohet per sa zgjate koha sepse qendrueshmeria e granitit dhe mermerit eshte e larte.

Read more

Materialet tek ne

Ju sherbejme me keto
materiale

Realizimet tona

Eksperianca jone
eshte garanca per kualitet

Nje eksperience 10 vjecare Sllovene dhe kapital i investuar tani ne Graniting ne RM jane storja qe filloj ne vitin 2008 dhe vit pas viti eshte ne ritje fale besimit te krijuar me klientet tane.

ZGJIDHNI ate qe deshironi

Galeria e permbledhur e gjitha punimeve tona te dokumentuara ne cdo detal jane edhe nje mundesi me e mire per ju nese keni dilemen se cfar ngjyre dhe cfar kualiteti duhet perdorur vazhdoni ne kerkim te galerise dhe ekspozitures sone - online...

Read more